2018-1 YUMAK MUTLULUK

 

Karaman Gençlik Kulübü Derneği ve gönüllü hanımlarla başlattığımız "1 YUMAK MUTLULUK" isimli sosyal sorumluluk projemiz için ilimiz Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünü ziyarette bulunduk.

Ziyaretimiz sonucunda bütün gönüllüleri "Gönül Elçisi" olmaya davet ediyoruz.

GÖNÜL ELÇİSİ KİMDİR ? 

Özgür iradeyle ve dayanışma ruhu içinde, herhangi bir maddi karşılık beklemeksizin sahip olduğu deneyim beceri ve kaynakları toplumun dezavantajlı gruplarından önceliği bulunan kadın, çocuk yaşlı, özürlü, gazi ve şehit aileleri ve diğer ( Kent yoksulları, madde bağımlıları vb.) Nüfus gruplarının yaşam kalitelerini yükseltmeye yönelik olarak kullanan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın vermiş olduğu kurumsal hizmetlere ve çalışmalara katkı sağlayan kişidir.

"1 YUMAK MUTLULUK" PROJESİ NEDİR ?

Sevgi evlerindeki gençlerin, el becerilerini geliştirmeleri açısından ilgi alanları doğrultusunda ihtiyaç duydukları "Amigurumi" örgü, ahşap boyama, kokulu taş vb. gibi hobi malzemelerini siz gönüllülerle birlikte temin ederek ihtiyaç yerine ulaştırmaktır.

AMIGURUMI ICIN GEREKLI MALZEMELER: Nako pırlanta, Alize coton Gold, Alize divan, Lanosa Alara, Yarnart Jean, Kartopu Amigurumi, Gazzal Baby Coton, Elyaf, Vidali Göz, Etamin iğnesi
 

Adres: Karaman Gençlik Kulübü Derneği
Migros AVM Karşısı