2018- Yaz Dönemi Dil Eğitimleri

Karaman Gençlik Kulübü olarak 2017-2018 yaz dönemi içerisinde yetişkinlerin, gençlerin ve çocukların boş zamanlarını değerlendirmek, kişisel gelişimlerine ve dil becerilerine katkı sağlamak için her dönem olduğu gibi bu dönem de Yabancı Dil Eğitimi kursu açıyoruz.

İngilizce Çocuk Grupları;

Bu dönem 2 farklı çocuk grubu oluşturulacak. İlk grup ilköğretim 1. 2. 3. 4. sınıfa geçen çocuklar için, 2. grup ise 5. 6. 7. 8. sınıfa geçen çocuklar için olacak. İlk grup ilköğretim 1. 2. 3. 4. sınıfa geçen çocuklar için açılacak olan kursumuzda görsel, işitsel materyaller kullanılarak ders yapılacak. Mekan dışı aktiviteler, takım çalışmaları ve oyunlarla öğrenmeye ağırlık verilecek. Kağıt kalem ile yazılı dersler yapılmayacak. 2. grup ise 5. 6. 7. 8. sınıfa geçen çocuklar için açılacak kursumuzda görsel, işitsel materyaller kullanılarak ders yapılacak. Mekan dışı aktiviteler ve oyunlarla öğrenmeye ağırlık verilecek. Ayrıca çocuklarımızın İngilizce yazma ve okuma becerilerini geliştirecek şekilde dersler işlenecek. Her iki çocuk grubu İngilizce Dil Eğitimi kurslarımız hafta içi ve toplamda haftada 6 ders saati olacak. Kurs 2 ay sürecek.

Ders Başlama Tarihi: 3 Temmuz Salı 2018

Fransızca Yetişkin Grubu

AGH gönüllümüz "IMAD" ile kişisel ve dil becerilerini artırmaya yönelik, 5 haftalık toplamda 28 ders saati olacak olan kurstan, 15-35 yaş arası üyeler faydalanabilecek. Üyeler dışında öğrenci kabul edilmeyeceği öğrenildi. Fransızca Dersleri; 27 Haziran ile 27 Temmuz tarihleri arasında, Haftada 2 gün toplam 6 ders olarak yapılacak. (Gerek görülürse dersler uzatılabilir.) Eğitim dili İngilizce olacak. Gerektiğinde Türkçe destek verilecek.

Başvuru ve üyelik için Dernek Ofisine gelmeniz gerekmekte. Vatandaşların daha fazla bilgi ve kayıt olmak için 2. İstasyon Caddesi Gümüşler İşhanı karşısındaki Karaman Gençlik Kulübü Derneği binasına gitmesi gerekiyor.