2018- "Become a Volunteer for Youth!"

! Gençlik İçin Gönüllü Ol !

Karaman Gençlik Kulübü Derneği'nin Türkiye Ulusal Ajansı tarafından finanse edilen Erasmus kapsamında "Gençlik için Gönüllü Ol!" isimli Avrupa Gönüllü Hizmeti projesi devam ediyor.

Projenin ilk hareketliliği İspanya-Kanarya Adaları'nda Estefania ve Ukrayna'dan Kristina ile gerçekleşmişti. Projenin ikinci hareketliliği Ukrayna'dan Yana ve Ürdün'den Abdallah ile devam ediyor. Gönüllülerimiz 2 ay boyunca derneğimizde gerçekleşecek olan İngilizce Dil Eğitimlerine İngilizce öğretmenimiz eşliğinde katılarak öğrencilerin yabancı dilde pratik yapmalarını sağlayacaklardır. Yana Rusça, Abdallah ise Arapça dersleri verecek olup, gençlerin yeni dil öğrenmelerine katkı sağlayacaklardır. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 
Gençlik Kulübü Topluluğumuz ile ortaklaşa gerçekleştirilecek olan sosyal sorumluluk faaliyetlerine katılacaklardır. Üniversite, lise ve ilkogretim eğitimlerini görmeleri icin okul ziyaretlerinde bulunarak derslere katılacaklardır. Kendi kültürlerini tanıtmaları amacı ile kültür geceleri düzenleyeceklerdir. 2 ay boyunca daha bir çok gençlik aktivitesinde bulunarak gençleri gönüllü olmaya teşvik edeceklerdir.

Erasmus Avrupa Gönüllü Hizmeti hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için lütfen 
TIKLAYINIZ.