2018-Farkındalığa Renkli Yolculuk-4

FARKINDALIĞA RENKLİ YOLCULUK-4

Karaman Gençlik Kulübü Derneği’nin geleneksel hale getirdiği “Farkındalığa Renkli Yolculuk” isimli etkinliğin dördüncüsü düzenlendi.

3 Aralık günü, Karaman Gençlik Kulübü Derneği ve KMÜ Gençlik Kulübü Topluluğu gönüllüleri, Erasmus Avrupa Gönüllü Hizmeti projesi kapsamında gelen İtalyan Joanna ve Karadağlı Selda, Cumhuriyet Nihat Arslan İlkokulu özel öğrencileri, anasınıfı öğrencileri ve özel bir rehabilitasyon merkezindeki özel çocuklarla EBRU sanatı yapıldı. 

Özel çocuklar palyaço eşliğinde hem eğlendiler hem de anasınıfı öğrencileri ve gönüllülerle kaynaştılar. Ardından eşliğinde çocuklarla EBRU sanatı yapıldı.

Karaman Gençlik Kulübü Derneği başkanı Ayşe Yağmur SÜZER “Etkinliğimizi, çocukların yüzündeki tebessümü hep birlikte yaşamak, birlikte hayatı paylaşmak ve birlikte engel olmadığını görmek amacıyla düzenledik. Yılda 2 kez düzenlediğimiz bu etkinliğimizle birlikte her ay düzenli olarak özel çocuklarımız ve gönüllülerimizle farklı etkinlikler düzenleme kararı aldık. Eğlenceli ve faydalı geçen bu etkinliğimize desteklerini sunan topluluk danışmanı ve KMÜ Teknik Bilimler Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Mustafa Konuk hocamıza, Topluluk Başkanı Hanife Aydın’a, Empati Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ne, Cumhuriyet Nihat Arslan İlkokulu'na, emeği geçen çok değerli dernek ve topluluk gönüllülerine sonsuz teşekkür ederim.”