2019-Belediye Başkanına Anlamlı Hediyemiz


Karamanımızın Yeni Belediye Başkanı Savaş KALAYCI ziyaret edildi.

Karaman Gençlik Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı A. Yağmur SÜZER, yönetim kurulu üyeleri ve gönüllüleri ile 23 Mayıs tarihinde Karaman Belediye Başkanımız Savaş KALAYCI'yı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Savaş KALAYCI'ya yeni görevinin hayırlı olması dilekleri iletildikten sonra, kuruluştan bugüne kadar olan dernek faaliyetleri anlatılarak derneği daha yakından tanıttık. Dernek üye ve gönüllüleri, dernek bünyesinde dahil oldukları Erasmus projelerindeki deneyimlerini Belediye Başkanı ile paylaştılar.Ziyarete dahil olan mevcut Erasmus Avrupa Gönüllü Hizmeti proje gönüllüsu Azerbaycanlı Teyyuba, Karaman'ı çok sevdiğini ve beğendiğini, Karaman'da gönüllü olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Derneğimizden Anlamlı Hediye

23 Mayıs günü sabah erken saatlerinde, dernek gönüllüleri, Beldiye Başkanımız adına fidan dikti.
Belediye Başkanımız adına dikilen fidana ait yaptırılan plaket, Belediye Başkanına takdim edildi.

                         

 

Belediye Başkanımız hediyeyi çok anlamlı bulduğunu ve doğaya bir katkısı olduğundan memnun kaldığını belirtti. Gençler, belediyeden talep ve beklentilerini ilettiler. 

 

Samimi bir sohbet ortamında geçen ziyaret sonucunda Sayın Savaş KALAYCI, dernek çalışmalarımız için başarılar dileyerek daha sık biraraya gelme sözü verdi. Derneğimiz Yönetim Kurulu Başkanımız A. Yağmur SÜZER Belediye Başkanımıza teşekkür ederek, kendisini dernek binamıza davet etti. Hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından ziyaret son buldu.