2019- İngilizce Konuşma Kulübü ile KMÜdeyiz

Karaman Gençlik Kulübü Derneğimizin Erasmus AGH gönüllüleri İtalyan Joanna ve Karadağlı Selda ile başlayan İngilizce Konuşma Kulübü Azerbaycanlı Teyyube ile devam etmişti. Şimdi de Ukrayna’dan gelen gönüllümüz Maksym ile KMÜ’deyiz.

Derneğimiz gönüllülerinden oluşan ilimiz üniversitesi öğrenci topluluğu KMÜ Gençlik Kulübü Topluluğu ile ortaklaşa Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi SKS Stand alanında Ekim, Kasım ve Aralık Aylarında İngilizce Konuşma Kulübü düzenlenmiştir.

İngilizce konuşma kulübü için oluşturulan masada AGH gönüllümüz Maksym üniversite öğrencileriyle buluştu. Öğrenciler tarafından büyük bir ilgi gören masada ingilizce konuşularak, gençlerin oyunlarla ve muhabbet ederek ingilizce pratik yapması sağlanmıştır.

Pratik yapmaya gelen öğrenciler etkinliğin çok faydalı olduğunu dile getirmişlerdir. Üniversitemizde böyle farklı ve yararlı etkinliklerin çok az olduğundan yakınan gençler, dernek ve topluluk işbirliğinde çok beğenilen etkinlikler ortaya çıktığını, devam edilmesi gerektiği temennilerinde bulunmuşlardır.

Üniversite eğitim-öğretim yılı boyunca her ay belirli zamanlarda yapılacak olan İngilizce Konuşma Kulübüne isteyen herkes gelebilir.