2021- Moldova'da ESC - Gönüllü Çağrısı

Kısa Dönem Gönüllü Çağrısı

Karaman Gençlik Kulübü Derneği olarak Türkiye Ulusal Ajansına sunduğumuz "Avrupa'da Gençlik için Gönüllü Ol-2" isimli Erasmus Avrupa Dayanışma Programı (Avrupa Gönüllü Hizmeti, AGH, EVS) projemiz hibe almaya hak kazanmıştır.

Projemiz kapsamında 18-30 yaş arasında 3 gencimiz ikişer aylık dönemlerde Portekiz, Moldova ve Tunus ülkelerine gönderilmiştir. Kısa dönem gönüllülük projeleri hareketliliklerinden Portekiz ve Moldova ülkelerinde tamamlanmış ve Tunus ülkesindeki hareketlilik devam etmektedir.

Projemiz kapsamındaki Gürcistan ve Belarus hareketlilikleri pandemiden dolayı iptal edilmiştir.

"Avrupa'da Gençlik için Gönüllü Ol-2" isimli Erasmus Avrupa Dayanışma Programı (Avrupa Gönüllü Hizmeti, AGH, EVS) projemiz kapsamında 18-30 yaş arasındaki 2 gönüllü, Moldova'daki Millenium kurumuna, 2 aylık kısa dönem ESC projesi için gönderilecektir. Hareketlilik, 15 Nisan 2021 tarihine kadar başlaması gerekmektedir.

Moldova'da gerçekleşecek olan hareketlilik için Bilgi kitapçığı için TIKLAYINIZ.

Başvuru yapmak için İngilizce dilinde hazırlanmış CV ve Motivasyon mektubunuzu evs@karamanyouth.org adresine gönderiniz. 

Not: Bilgi kitapçığını dikkatli bir şekilde okuyarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Bilgi kitapçığında yer almayan bilgiler ve öğrenmek istedikleriniz için evs@karamanyouth.org adresi ile iletişim kurabilirsiniz.